Suomalaisen työn liitto myönsi avainlippumerkin Pintaykköset Oy:lle
24.2.2021

Avainlippu-tunnuksen on myöntänyt Pintaykköset oy:lle Suomalaisen Työn Liitto osoituksena suomessa tehdystä työstä, vastuullisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta. Avainlipusta tunnistat Suomalaista työtä edistävät tuotteet ja palvelut. Tilaamalla Työn Pintaykköseiltä teet sinivalkoisen valinnan, joka tuo työtä Suomeen. Suomalaisen työn liitto toimii sen puolesta, että Suomalainen työ voi hyvin ja se, että työ menestyy Suomessa. Keskeinen tehtävä on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen.

Katso myös

Kattoremontti ohjeet, tee katto kerralla ja kunnolla!

Kattoremontti ohjeet, tee katto kerralla ja kunnolla!

Kattoremontti Kattoremontti hoituu helposti Pintaykkösten kanssa Pohjois-karjalassa ja koko Itä-Suomessa kaikkien kuntien alueella. Jos suunnittelet kattoremonttia, Lue Pintaykkösten kattoremontti OHJEET. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat kattomateriaalit,...

lue lisää
Tiilikaton pinnoitus ja tiilikaton maalaus ohjeet

Tiilikaton pinnoitus ja tiilikaton maalaus ohjeet

Tiilikaton pinnoitus ohjeet   Tiilikaton pinnoitus ohjeet, jotka nostavat kotisi arvoa ja ilmettä: Tiilikaton pinnoitus, Tiilikaton kunto, Tiilikaton suojaustyöt, Tiilikaton pesu, Tiilikaton puhdistus, Kasvuton torjunta-aine tiilikatolle,Tiilikaton maalaus Lue...

lue lisää
Talon maalaus ohjeet!

Talon maalaus ohjeet!

    Talon maalaus ohjeet, joilla onnistut talon ulkomaalauksessa! Listasimme alle talon ulkomaalaus työhön liittyviä tärkeimpiä ohjeita: Valmistelut -Ennen maalaustyön aloittamista kannattaa huomioida työmaa aikaisten telineiden riittävyys ja tarve sekä...

lue lisää
Soita