Kattoremontti Juuka

 

Teemme kattoremontit Juuka kustannutehokkaasti. Pystymme suojaamaan talosi säältä jo samana päivänä, jona katto avataan. Remonttityö kestää yleensä muutamasta päivästä yhteen viikkoon. Sinä voit asua normaalisti kotonasi sen ajan.

 

Juuan turvallisin kattoremontti

 

Kaikista kattotöistä tulee tehdä riskiarviointi ennen työn aloittamista. Riskiarvioinnissa pyritään kartoittamaan kyseisen työmaan erityispiirteet ja riskitekijät. Suurin riski kattotyömaalla on yleensä henkilöiden ja/tai työvälineiden putoamisvaara. Riskit on tunnistettava ennen töiden aloittamista. Kaikki työvaiheet on toteutettava siten, että henkilövahingoilta vältytään. Huolehdimme putoamissuojauksesta. Työskenneltäessä käytetään turvavaljaita sekä asennetaan työmaa aikaiset telineet!

 

Ripeä remontti ilman venymistä ja parhailla takuilla!

 

Henkilöstöllämme on kokemusta sadoista kattoremonttikohteista! Osaamme toteuttaa kattoremontin erittäin jouhevasti sekä markkinoiden kustannustehokkaimmalla mahdollisella tavalla! 

Materiaalit markkinoiden parhailla takuilla!

Voit halutessasi tsekata kehittämällämme laskurilla suuntaa antavan hinnan kattoremontistasi

 

Voiko kattoni tarkistuttaa ilmaiseksi? (Juuka)

Kyllä, monet kattoremontti -yritykset tarjoavat ilmaista kuntotarkastusta ja se on hyvinkin mahdollista Juuassa. Jos pystyt, ota mielellään kahdelta eri toimittajalta kuntotarkastus, niin näet, kiinnittävätkö he huomion samoihin puutteisiin. Jos kiinnittivät, niin silloin heidän arvionsa on todennäköisesti luotettava.

 

100% Paikallista palvelua yrityksen sijaintia myöten!

Mikäli tilaatte työn meiltä pintaykkösiltä voit olla varma että tuet pohjois-karjalassa tehtävää työtä sekä varallisuus jää maakuntaan! 

Me pintaykkösillä uskomme täysin paikalliseen yrittämiseen. Osaamista löytyy varmasti maakunnastamme.

Pintaykköset on perustettu Pohjois-Karjalassa ja haluamme mahdollistaa omalta osaltamme työpaikkojen syntymisen!

Haluamme olla tarjouskilpailussa mukana esittelemässä meidän toimintatapoja sekä tuotteita!

 

Kattoremontti Kontiolahdella

 

 

Kiinnostaako työmme jälki? 

Katso kuvagalleriastamme aiemmin tehtyjä kohteita sekä asiakaskokemuksia.


Juuan kattoremonttiin rahoitus!

Kun tilaat kattoremontin pintaykkösiltä voit hakea rahoitusta tästä

tai kysy lisää rahoituspalveluista soittamalla meille:

 045 138 3537

 

 

Kattoremontti - Juuka ja lähialueet

Kattoremontti talooni Juuassa - tilaisinko kattoremontin vai en?

Tätä kysymystä olet varmasti miettinyt ennen oman kattoremontti -projektin aloittamista. Juuka on yksi Pohjois-Karjalan kunnista, jonne toteutamme kattoremontteja. Kuitenkin, ennen kuin tilaat taloosi kattoremontin meiltä tai joltain muulta, suosittelemme vahvasti seuraavien kysymysten miettimistä ennen kattoremontti -projektisi aloittamista:

* Mitä merkitystä on kattoremontilla ja minkälaisia valintoja onnistunut kattoremontti vaatii?

* Onko taloni kattoni vielä niin heikossa kunnossa, että on olemassa riski katonvuotoon? Jos on, haluanko riskeerata taloni homevauriolle?

* Onko mitään edullista, mutta varmaa keinoa poissulkea homevaurioriski ennen kattoremontti -investointia? (Huom. voit tarkistuttaa kattosi ammattilaisella usein ilmaiseksi, mutta pidä varasi!)

* Jos olet päättänyt hankkia kattoremontin, kuinka varmistat, että saat uuden katon kohtuulliseen hintaan tinkimättä laadusta?

* Mitkä Juuassa toimivat kattoremontti -yritykset ovat saaneet parhaimmat asiakasarvostelut? Eli toisin sanoen, keneen voin oikeasti luottaa?

 

Jos haluat siirtyä suoraan hinta-arvioon taloosi, alueella Juuka ja sen lähialueet, saat arvion kustannuksista täältä:

 

Vastaukset yllä esitettyihin kysymyksiin löytyy alta.

 

Onko kattovuoto oikeasti riski talossani?

Katon ikä, materiaali ja tekninen rakenne määrittävät pitkälti kattovuotoon liittyvät riskit. Lähtökohtaisesti jokainen aukko tai epäsymmetrinen kohta katossa on vuoto riski, kuten savupiippu, kattoikkuna, antennin läpivienti, viemärin tuuletus aukko tai ilmastointiputki.

Lisäksi esimerkiksi vanhojen peltikattojen kiinnitykseen liittyvät vanhanaikaisia nauloja sisältävät naulan paikat ovat tyypillisiä vuotokohtia, kun naulat ovat ajan kuluessa nousseet ylöspäin.

Voit käydä vintillä kurkkaamassa kaikki riskipisteet, että näkyykö kosteutta. Ole erityisen tarkka näissä edellä mainituissa läpivienti kohdissa.

Lähtökohtaisesti kuitenkin uudehko katto ei pitäisi vuotaa, ellei olla tehty mitään rakennusvirhettä.

 

Millä varmistat, että saat kattoremontin edullisesti ja laadusta tinkimättä?

Paras tapa saada hyvää kattoremontti -palvelua on varmistua kattoremontti -yrityksen maineesta. Luonnollisesti paras tapa on kysyä kattoremontin myyjältä mahdollisuutta soittaa edellisille asiakkaille, johon kyseinen myyjä on myynyt kattoremontin. Jos tätä ei saa, voi

käydä netissä lukemassa arvosteluja tai asiakkaiden mielipiteitä.

Laadun lisäksi on tärkeää, että kattoremontin hinta on paikallaan. Kilpailuttamalla koko kattoremontin hintaan voi vaikuttaa kaikkein parhaiten, se saattaa parhaimmillaan tiputtaa hintaa lähes kymppitonnin.

Me, PintaYkköset, tietysti suosittelemme itseämme, mutta täällä on myös muita kilpailijoita.
Jos meidän palvelut kiinnostaa, saat meiltä ainakin helposti hinta-arvion sekä kustannustehokkaan ja luotettavan toteutuksen.

 

Asiakaskokemuksia työstämme

 

Aapo Lyytikäinen

Aapo Lyytikäinen

puh 045 138 3537         

aapo.lyytikainen@pintaykkoset.fi

 

Tuomas Ratilainen

Tuomas Ratilainen

tuomas.ratilainen@pintaykkoset.fi

 

Seppo Ratilainen

Seppo Ratilainen

puh 045 116 7755

seppo.ratilainen@pintaykkoset.fi