Maalaamme talosi katot

Parhaallakin katolla on elinkaarensa. Ruoste iskee ennemmin tai myöhemmin peltikattoon ja tiilikaton pintaan kertyy ajan kanssa sammalta ja jäkälää. Tehokkaan puhdistuksen ja maalauksen jälkeen vanhasta katosta tulee taas näyttävä ja kestävä. Sama koskee tietysti talon tai mökin ulkoverhouksia. Uusi maalipinta suojaa pintaa paremin kuin ajan hampaissa kulunut vanha pinta.

Teemme kattojen maalaukset vuosien kokemuksella. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella: Joensuu, Liperi, Kontiolahti, Juuka, Ilomantsi, Outokumpu, Kitee, Polvijärvi ja muissa ympäröivissä kunnissa.

Tiilikaton pesu ja maalaus

Tiilikatto on huollettava joka vuosi. Katto puhdistetaan irtonaisista lehdistä ja risuista tai muista roskista. Katolle levitetään kasvustontorjunta-aine, joka estää sammaleen ja jäkälän tunkeutumisen katolle. Katon heikoimmat kohdat eli läpiviennit tarkistetaan ja korjataan. Vesikourut, syöksytorvet ja maassa olevat sadevesikaivot tyhjennetään ja tarkistetaan, jotta katolla oleva vesi valuu salaojajärjestelmään.

  • Pesu – Kattojen pinnalle kertyy ajan kanssa monenlaista törkyä kuten levää, jäkälää ja erilaisia sammalia. Huolellinen pesu ammattilaispesurilla sekä ammattilaisen tekemänä parantaa katon laatua ja siten ehkäisee kalliimpia vaurioita. Talon julkisivu ja piha suojataan erittäin huolellisesti ennen pesun aloittamista. Lisäksi Pintaykköset pesevät ikkunoiden ulkopinnat veloituksetta koko talosta tiilikaton pesun yhteydessä.
  • Pinnoitus – Ajan hammas puree katosta värin irti ja rakeinen pinta on sammaleelle otollinen kasvualusta. Huolellinen pesu, korkeapaineruiskulla levitettävä sammaleen torjunta-aine tappaa otollisen kasvualustan sammaleelta, jolloin katto palautuu entiseen hohtoonsa. Katto maalataan ammattilaisille tarkoitetulla korkea-paineruiskulla ja ammattilaisen tekemänä jälki on tasainen ja kestävä. Näin tiilikatosta saadaan kuin uusi. Myönnämme tiilikaton maalaukselle takuun!

  • Meiltä saat myös kattoremontit ja kaikki muut kattotyöt

  • Tilaa maksuton katon kuntotarkastus soittamalla +358(0) 45 116 7755 tai ottamalla meihin yhteyttä täältä!

Kattojen pinnalle kertyy ajan kanssa monenlaista törkyä kuten levää, jäkälää ja erilaisia sammalia. Vesi pääsee tunkeutumaan tiilin huokoisiin rakenteisiin ja jäätyessään halkaisee tiilen. Mikäli katosta ei pidetä asianmukaista huolta, joudutaan katolle suorittamaan ennenpitkää perusteellinen korjaus

Ammattilaisen tekemä huolellinen pesu ja pinnoitus parantaa katon laatua ja siten ehkäisee kalliimpia vaurioita. Tiilikaton tekeminen on haastavaa, ammattilaisen tekemä maalaus oikeilla välineillä ja materiaaleilla tekee katosta uuden veroisen.

Peltikaton pesu ja maalaus

Peltikatto suositellaan puhdistettavan joka vuosi. Katto puhdistetaan irtonaisista lehdistä ja risuista tai muista roskista sekä rännit puhdistetaan. Katon heikoimmat kohdat eli läpiviennit tarkistetaan ja korjataan. Vesikourut, syöksytorvet ja maassa olevat sadevesikaivot tyhjennetään ja tarkistetaan, jotta katolla oleva vesi valuu salaojajärjestelmään

  • Pesu ja ruosteenpoisto – Kattojen pinnalle kertyy ajan kanssa monenlaista roskaa ja katto on myös voinut alkaa ruostumaan paikoitellen. Huolellinen pesu parantaa katon laatua ja siten ehkäisee kalliimpia vaurioita.
  • Maalaus – Maalaamme puhdistetun peltipinnan laadukkailla ja hyväksitodetuilla maaleilla. Maalauksen avulla katto saa uuden näyttävän ja kestävän pinnan. Pinnoituksesta huolehtimalla pidennät sen käyttöikää!
  • Kattoremontit ja kaikki muut kattotyöt – Tilaa maksuton katon kuntotarkastus soittamalla +358(0) 45 116 7755 tai ottamalla meihin yhteyttä täältä!

Kattosi kuluu suomen haastavissa oloissa huomattavia määriä vuosittain. Mikäli kattoasi ei ole huollettu oikeaoppisesti, siitä voi tulla ajansaatossa suurikin ongelma. Vuotava ja kulunut katto saattaa johtaa mittaviinkin rakennustoimenpiteisiin.

Huolella hoidettu ja asennettu katto kestää niin pitkään kuin talo itse ja se pitää kattorakenteet kuivina ja kestävinä. Asennamme sinulle laadukkaat ja kestävät  ratkaisut, jotka kestävät suomen haastavissa oloissa vuodesta toiseen.

Veloitukseton kuntoarvio kohteestasi

Selvitä talosi katon kunto täysin maksutta ja sitoumuksetta. Ammatttilaisemme arvioi talosi katon kunnon
ja remonttitarpeen. Saat samalla käynnillä pitävän tarjouksen katon pinnoituksesta.

Saat käynnillä:
✔ Ammattilaisen arvion talosi remonttitarpeesta
✔ Tarkan hinnan toteutettavalle remontille
✔ Käynti ei velvoita sinua mihinkään.

Pintaykköset Seppo
Seppo Ratilainen

+358(0) 45 116 7755
seppo.ratilainen@pintaykkoset.fi

Pintaykköset Niko
Niko Pulkkinen

+358(0) 50 343 6655
niko.pulkkinen@pintaykkoset.fi

l25BZH09QUS9FqbumosliA_thumb_360
Aapo Lyytikäinen

+358(0) 45 138 3537tel:+358451383537
aapo.lyytikainen@pintaykkoset.fi