Kattoremontti Joensuu

Kattoremontti hinta alkaen 50€/neliö

Miksi maksaisit välikäsille - ole viisas ja kysy tarjous

Pyydä arvio käynnille Seppo 045 1166 7755 tai Aapo 045 138 3537

Laske kattoremontin hinta

hintalaskurillamme

Kattoremontti Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueella

Pintaykköset remontoi kattosi vain parhaiksi ja kestäviksi todetuilla materiaaleilla useamman vuoden kokemuksella. Tarjoamme remontit peltikatoille, tiilikatoille sekä lisälämmöneristykset.

Teemme peltikatot ja tiilikatot pitkällä kokemuksella. Jotta sinun ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, teemme aina ilmaisen kuntoarvoin kohteesta ennen tarjouksen antamista! Kattoremontin hintaan vaikuttaa pohjatyöt, materiaali, katon koko, jyrkkyys ja läpivientien määrä.​

Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella: Joensuu, Liperi, Kontiolahti, Juuka, Ilomantsi, Outokumpu, Kitee, Polvijärvi ja muissa ympäröivissä kunnissa.

Pyydä tarjous

Elämäsi helpoin kattoremontti

Pintaykköset on kattoremonttien vahva ammattilainen Pohjois-Karjalassa ja Joensuussa. Henkilöstömme ovat olleet toteuttamassa yli 500 kattoremonttia. Meillä on Joensuussa yli 200 tyytyväistä asiakasta. Työntekijämme ovat paikallisia omia asentajia. Vahva ammattitaito ja osaaminen välittyy jokaisesta työntekijästä.

Remontit peltikatoille

Remontoimme peltikattosi perusteellisesti alusta loppuun tai voimme vaihtoehtoisesti vaihtaa myös pelkät kattopellit. Peltikaton uusiminen on nopeaa ja parhaimmillaan saat uuden katon jo muutamassa päivässä. Voit laskea arvion remontin hinnasta sivulla olevan laskurin avulla.