Talon maalaus

Talon maalaus ohjeet, hinnat ja palvelut

Talon maalaus ohjeet, hinnat ja palvelut pintaykkösiltä, joilla onnistut talon maalauksessa.

 

Talon maalauksessa on tärkeä noudattaa maalausohjeita, jolla saa parhaan lopputuloksen. Talon maalauksen hinta vaihtelee kohteen vaikeusasteen mukaan. Pintaykköset tekee palveluiden tilaamisesta helppoa. Tutustu ohjeisiin, hintoihin ja palveluihimme!

Talon maalaus ohjeet

Talon maalaus ohjeet

Lue mitä talon maalauksessa kannattaa ottaa huomioon, milloin talo kannattaa maalata ja minkälainen maali talon maalaukseen kannattaa valita.
Laske hinta talon maalaukselle

Laske hinta talon maalaukselle

Talon maalauksen hintalaskurin avulla voit laskea hinnan juuri sinun talon maalaukselle.
Tilaa talon maalaus maalari

Tilaa talon maalaus palvelu pintaykkösiltä

Tilaa talon maalaus palvelu Pintaykkösiltä. Talosi saa uuden upean maalipinnan avaimet käteen pakettina.

Talonmaalaus kokemuksia

Talon maalaus ohjeet

Ohjeet: Näin talo maalataan

 

  1. Valmistelut

Ennen maalaustyön aloittamista asennamme työmaa aikaiset telineet sekä teemme tarvittavat suojaustyöt kuten terassin suojaukset, pihakiveytyksen suojaukset sekä muun ympäristön suojauksen.

 

 

  1. Pohjatyöt maalaukseen huolellisesti

Teemme pohjatyöt huolellisesti. Puhdistamme pinnat, pesemme homeen ja lian pois, ja korjaamme ennalta sovitut lahovauriot jos niitä on. Poistamme hilseilevän maalin, ja pohjamaalaamme kaikki paljaat puuosat.

 

 

  1. Maalarit aloittavat maalauksen

Maalarit voivat aloittaa varsinaisen maalaustyön. teemme pintamaalauksen kohteesta riippuen yhteen tai kahteen kertaan. Maalaustyön teemme aina käsin pensselillä. Maalaustyössä maalarimme käyttää apuna maalitelaa tai maaliruiskua kohteen sen mahdollistaessa.

 

4.Tarkistamme kanssasi maalauksen laadun

Kun maalaus on tehty, tarkistamme yhdessä kanssasi maalauksen laadun. Kierrämme ja katsomme, että työn jälki on moitteetonta. Kannustamme asiakkaita huomauttamaan mahdollisista puutteista. Mikäli puutteita löytyy reippaat maalarimme paikka maalaavat heti kyseiset kohdat.

 

  1. Maalaustyömaa siistiksi

Kun saamme sovitun maalausurakan täysin valmiiksi, siivoamme työmaan huolellisesti sekä viemme jätteet kierrätykseen.

 

  1. Valmis!

Tarkistamme vielä kertaalleen, että työn jälki on moitteetonta. Teemme lopputarkastuksen, josta sinulle jää lopputarkastuspöytäkirja talon huolto historiaan. Asiakas hyväksyy kohteen jolloin voimme laskuttaa sopimuksen mukaan.

Talosi ulkoverhouksen pinta on taas seuraavan vuosikymmenen kaunis ja säänkestävä. 

Kuinka saadaan paras maalipinta taloon

 

Talon maalaustyön voi jättää ammattilaisten hoidettavaksi, koska vanhojen omakotitalojen maalauksissa pitää huomioida erilaisia asioita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tilaa työ Pintaykkösiltä niin saat parhaan maalipinnan taloosi!

Maalaamme talot käsityönä pensselillä hiertämällä, jolla saavutetaan paras maalin pysyvyys maalattavilla pinnoilla.
Tehokkain tapa talonmaalauksessa on levittää maali telalla seinään, jonka jälkeen hierretään pensselillä maali kiinni seinäpintaan.
Laadukas lopputulos on meille erittäin tärkeää, siksi teemme jokaisen asiakkaamme kanssa pöytäkirjan työstämme, jolla varmistetaan asiakkaan tyytyväisyys. Maalaustyötä emme veloita ennen kuin asiakkaamme ovat lopputulokseen tyytyväisiä.

 

Uuden talon maalaus

Uuden talon maalaus on helpompi tehdä, koska maalien kaapiminen sekä muut pohjatyöt jäävät vähemmälle kuin vanhempien talojen huoltomaalauksessa. Uudiskohteiden maalaus suoritetaan tela-pensseli yhdistelmällä samoin kuin talon huoltomaalaukset. Maali voi levittää maalipurkista seinälle telalla tai maaliruiskulla, jonka ohessa on helppo ja hyvä maalata pensselillä. Vältä suoraa auringonpaistetta sekä aloita maalaustyö ylhäältä alaspäin maali valumien välttämiseksi

Uuden talon maalausUuden talon maalaus

Maalin valitseminen taloon

Parhaan maalin valitseminen on tärkeää talon maalauksessa. Maalin valitsemiseen vaikuttaa kohteessa aikaisemmin käytetyt maalit,maalattavien ulkopintojen kunto sekä rakenteet.

Muista , että pohjatyöt on syytä tehdä erittäin huolellisesti, koska maalaustyön laatu on monesti oikein tehdystä pohjatöistä kiinni.

Jos et tiedä millä maalilla kohde on maalattu, missä kunnossa kohde on tai pystyykö talon vielä maalaamaan?

Ei haittaa.

Selvitämme Uuden maalin yhteensopivuuden vanhan maalin kanssa, selvitämme tuuletuksen, mahdolliset lahovauriot, sekä muut maalaustyöhön vaikuttavat asiat.

Materiaali toimittaja kumppanimme ovat Teknos, Tikkurila sekä RTV-yhtymä, joilta saamme koulutusta, tukea sekä rautaista alan osaamista erikoisimpiinkin maalauskohteisiimme. Näin varmistamme, että maalaustyö onnistuu. Käytämme maalauksissa aina tunnettuja, tutkittuja sekä yhteensopivia tuotteita sekä tarvikkeita.

Huoltomaalaus kannattaa koska,

Uusi maalipinta suojaa taloa, talosi kestää säärasituksia sekä vältyt suuremmilta remonteilta kuten lahovaurioiden korjaamiselta tai mittavilta pohjatöiltä.
Talon maalipinta kestää kunnossa pitkään.
Maalattu talo antaa uudistuneen ilmeen julkisivulle.
Omakotitalon maalaustyö kestää vain 3-5 työpäivää ja ei ole kallis remontti.

Kun Tilaan maalauksen Pintaykköset oy:ltä se on helppo,huoleton ja turvallinen tapa huolehtia talon ulkomaalaustyöstä.

Olemme tunnettuja kustannustehokkaasta ja laadukkaasta tavasta toimia, johon asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Maalaamme juuri sinulle täydellä sydämellä, vuosien tuomalla varmuudella. Haluamme, että asiakas tyytyväisyys maalauksiimme on 100%.

Uuden talon maalausUuden talon maalaus

Asiakkaidemme kokemuksia

Pintaykköset kokemuksia talon maalauksesta
Talon maalaus kokemuksia
Julkisivumaalaus kokemuksia
Kokemuksia talon maalauksesta

Myönteinen: Ammattimaisuus, Arvo, Laatu, Täsmällisyys, Vastausnopeus

”Hyvä kokemus. Ok-talon ja autotallin ulkomaalausurakka. Tekivät sen mitä lupasivat ja kuten sovittiin, hyvä työn jälki, ystävällinen palvelu, siistit jäljet. Voin suositella!”

-Jyrki Kangas

Myönteinen: Laatu

Suunnittelu hyvin tehty ja saimme omat toiveemme huomioiduksi. Työt aikataulussaan ja ammattitaidolla. Laatu meni kiireen edelle, suosittelen.

-Mauri Piiparinen

 

Myönteinen: Ammattimaisuus, Arvo, Laatu, Täsmällisyys

Suunnittelussa otettiin kaikki asiakkaan toivomukset hyvin huomioon. Palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä, oli helppo asioida. Omakotitalo ja autokatos maalattiin tarkasti ja työnjälki oli hyvää. Maalausurakan loppusiivous hoidettiin kunnolla. Aikataulut oli suunniteltu hyvin, sateinen kesä toi haasteita, mutta työ saatiin ajallaan tehtyä. Kokonaisuudessa kaikki vaiheet oli toteutettu kiitettävällä tasolla. Suosittelen.

-Samuli Ikäläinen

 

Toteutamme maalaukset omakotitalojen lisäksi rivitaloihin sekä taloyhtiöihin!

 

Katsomme yhdessä talollesi parhaan maalin, huolellisen pesun ja pohjatöiden jälkeen maalaamme talosi käsityönä pensselillä. Käytämme myös telaa maalin levitykseen.

Talosi saa uuden maalipinnan joka miellyttää silmää, suojaa sään rasituksilta, sekä pitää puuverhouksen kunnossa

Tilaa maalaustyö Pintaykkösiltä!
Vahvuutemme on kustannustehokkuus laadukkaan asiakaspalvelun ohella!

Talon maalaus ohjeet

Usein kysytyt kysymykset talon maalauksesta

Kokosimme yhteen useimmin kysytyt kysymykset koskien talon maalausta.
Laske hinta talon maalaukselle

Laske hinta talon maalaukselle

Talon maalauksen hintalaskurin avulla voit laskea hinnan juuri sinun talon maalaukselle.
Tilaa talon maalaus maalari

Talon maalaus projekti vaiheittain

Lue kuinka talon maalaus projekti etenee vaihe vaiheelta kohti lopputulosta.

Usein kysytyt kysymykset talon maalauksesta

 

Talon maalauksen hinta, kuinka paljon talonmaalaus maksaa?
Normaali kokoisen omakotitalon maalauksen hinta on n.5000€-6000€. Kerromme jo ennen kartoitusta erittäin lähelle paikkaansa pitävän arvion tehtävästä maalaustyöstä ja sen kustannuksista.
Miten voi selvittää ulkomaalauksen hinnan?
Ulkomaalauksen hinnan voit selvittää talonmaalaus hinta-arvio laskurillamme. Tarkan hinnan saat pyytämällä tarjouksen.
Mistä talonmaalauksen hinta koostuu?
Työn määrä on merkittävin tekijä mistä kokonaishinta maalaustyössä koostuu. Työn määrään vaikuttaa pohjatyöt, maalinpoisto, seinien pesu, pohjamaalaus, suojaustyö, maaston haasteellisuus, kohteen koko sekä vaikeusaste. Olemme tehneet hinta-laskurin millä voi kokemuksiemme mukaan laskea noin 90 prosenttia tekemistämme kohteista. laske hinta talon maalaukselle Tai pyydä arvio myynniltämme puh: myynnin numero pitää päättää
Milloin talon maalaus kannattaa tehdä?
Talon maalauksesta kannattaa huolehtia säännöllisesti suositusten mukaan 10-15 vuoden välein. Monesti asiakkaamme tilaavat meiltä maalauksen kun maalipinta ei ole enää uudenveroinen eikä miellytä täten silmää. Maali pintaan voi olla tarttunut epäpuhtauksia ja sään aiheuttamaa rasitusta, jolloin värien sävyt ovat haalistuneet. Öljymaalin pintaan muodostuu usein homepilkkuja, jotka on helposti havaittavissa.
Miten valitsen sopivan maalin?
Sopivan maalin valintaan vaikuttaa talossa oleva edellinen maalipinta. Autamme sopivan maalin sekä värisävyn valinnassa, kuten myös vanhan maalityypin toteamisessa. Tarvittaessa selvitämme vanhan maalityypin laboratoriossa testillä.
Mitä voin tehdä etukäteen kun tulette maalaamaan?
Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Maalarimme hoitavat tavaroiden väliaikaisen siirtelyn ja maalaustyön jälkeen pyrkivät laittamaan tavarat samaan järjestykseen samaan paikkaan. Tavaroita joutuu monesti siirtämään maalaustyön vuoksi väliaikaisesti, mutta asiakkaan ei tarvitse stressata kyseisestä asiasta. Mielestämme maalaustyöhön kuuluu kokonaisvaltainen palvelu!
Miten sää vaikuttaa maalaustyöhön?
Vesisateella maalausta ei voi tehdä, mutta vesisateella teemme talon pohjatöitä. Katsomme kesällä säätiedotuksia erittäin aktiivisesti jolloin voimme suunnitella mahdollisille vesisade päiville kohteiden pesua. Säät ei vaikuta hintaan. Maalaus urakan loppusumma pysyy samana vaikka kelit sekä työn kestoon arvioitu aika heittelisi.
Milloin talon ulkoseinät kannattaa maalata?
Talon maalaus kannattaa tehdä kun havaitset seuraavia asioita:

– Maalipinta näyttää epäsiistiltä, hometta, likaa, väri haalistunut.
– Maalipinnassa on homepilkkuja, joka johtuu epäpuhtauksista.
– Maalipinta hilseilee ja halkeilee, joten vesi pääsee imeytymään puuhun.
– Maali sävy on haalistunut talon eteläseinällä.
– Puuosissa on lahovaurioita, kyseinen kohta pitää uusia ennen maalausta.
– Maalipinta on kulunut, se pitää maalata uudestaan.

Viimeisimmät blogikirjoitukset talon maalauksesta

 

Talon maalausohjeet!

Talon maalausohjeet!

    Talon maalausohjeet, joilla onnistut talon ulkomaalauksessa! Listasimme alle talon ulkomaalaus työhön liittyviä tärkeimpiä ohjeita: Valmistelut -Ennen maalaustyön aloittamista kannattaa huomioida työmaa aikaisten telineiden riittävyys ja tarve sekä...

lue lisää
Paljonko talon maalaus maksaa?

Paljonko talon maalaus maksaa?

Talon maalauksen hinta, paljon talonmaalaus maksaa? Normaali kokoisen omakotitalon maalauksen hinta on n.4500€-6000€. Kerromme jo ennen kartoitusta erittäin lähelle paikkaansa pitävän arvion tehtävästä maalaustyöstä ja sen kustannuksista. Miten voi selvittää...

lue lisää
Talonmaalaus tarvikkeet! Lista talon ulkomaalaus tarvikkeista

Talonmaalaus tarvikkeet! Lista talon ulkomaalaus tarvikkeista

Talon maalaus tarvikkeet! Talon maalaus tarvikkeet on hyvä miettiä etukäteen ennen maalausprojektin aloittamista. Tässä Lista talon ulkomaalaus tarvikkeista niin tajuaa että talon ulkomaalaus on muutakin kuin maalin sutimista seiniin Moni haluaa maalata talonsa itse,...

lue lisää

ALOITA

0$

Kiitos, olemme sinuun yhteydessä pian.

Laske hinta talon maalaukselle

Saat vastauksen heti sähköpostiiisi!


Hyväksyn tietojeni käsittelyn tietosuojaselosteen mukaisesti.

You need to select an item to continue

SEURAAVA

Kiitos! Saat vastauksen sähköpostiisi.

Summary

Selostus Tiedot Määrä Hinta
Alennus:
Yhteensä:

Lähetä hinta-arvio sähköpostiini

Myyntitiimi

Tomi Hiltunen

Tomi Hiltunen

Talonmaalaukset
Tiilikatonpinnoitukset
Kattoremontit

050 322 4470
tomi.hiltunen (at) pintaykkoset.fi

Tomi Hiltunen

Toivo Räisänen

Talonmaalaukset
Tiilikatonpinnoitukset

050 538 4835
toivo.raisanen (at) pintaykkoset.fi

Seppo Ratilainen Pintaykköset

Seppo Ratilainen

Talonmaalaukset
Tiilikatonpinnoitukset
Kattoremontit

045 116 7755
seppo.ratilainen (at) pintaykkoset.fi

Paikkakunnat ja Toimialueet- Joissa saat talon ulkomaalaus palvelua ammattilaisilta!

Pohjois-Karjala

Ilomantsi | Joensuu | Juuka | Kitee | Kontiolahti | Lieksa | Nurmes | Liperi | Outokumpu | Polvijärvi | Rääkkylä | Tohmajärvi

Uusimaa

Askola | Espoo | Hanko | Helsinki | Hyvinkää | Inkoo | Järvenpää | Karkkila | Kauniainen | Kerava | Kirkkonummi | Lapinjärvi | Lohja | Loviisa | Myrskylä | Mäntsälä | Nurmijärvi | Pornainen | Porvoo | Pukkila | Raasepori | Sipoo | Siuntio | Tuusula | Vantaa | Vihti

Etelä-Karjala

Lappeenranta | Imatra | Joutseno | Ruokolahti | Luumäki | Savitaipale | Rautjärvi | Parikkala | Taipalsaari

Päijät-Häme

Asikkala | Hartola | Heinola | Hollola | Kärkölä | Lahti | Orimattila | Padasjoki | Sysmä

Kanta-Häme

Forssa | Hattula | Hausjärvi | Humppila | Hämeenlinna | Janakkala | Jokioinen | Loppi | Riihimäki | Tammela | Ypäjä

Keski-Suomi

Hankasalmi | Joutsa | Jyväskylä | Jämsä | Kannonkoski | Karstula | Keuruu | Kinnula | Kivijärvi | Konnevesi | Kuhmoinen | Kyyjärvi | Laukaa | Luhanka | Multia | Muurame | Petäjävesi | Pihtipudas | Saarijärvi | Toivakka | Uurainen | Viitasaari | Äänekoski

Keski-Pohjanmaa

Halsua | Kannus | Kaustinen | Kokkola | Lestijärvi | Perho | Toholampi | Veteli

Kymenlaakso

Hamina | Iitti | Kotka | Kouvola | Miehikkälä | Pyhtää | Virolahti

Lappi

Inari | Kemi | Kemijärvi | Keminmaa | Kittilä | Kolari | Muonio | Pelkosenniemi | Pello | Posio | Ranua | Rovaniemi | Salla | Savukoski | Simo | Sodankylä | Tervola | Tornio | Saarijärvi | Ylitornio

Pirkanmaa

Akaa | Hämeenkyrö | Ikaalinen | Juupajoki | Kangasala | Kihniö | Lempäälä | Mänttä-Vilppula | Nokia | Orivesi | Parkano | Pirkkala | Punkalaidun | Pälkäne | Ruovesi | Sastamala | Tampere | Urjala | Valkeakoski | Vesilahti | Virrat | Ylöjärvi

Pohjanmaa

Isokyrö | Kaskinen | Korsnäs | Kristiinankaupunki | Kruunupyy | Laihia | Luoto | Maalahti | Mustasaari | Närpiö | Pedersöre | Pietarsaari | Uusikaarlepyy | Vaasa | Vöyri

Etelä-Pohjanmaa

Alajärvi | Alavus | Evijärvi | Ilmajoki | Isojoki | Karijoki | Kauhajoki | Kauhava | Kuortane | Kurikka | Lappajärvi | Lapua | Seinäjoki | Soini | Teuva | Vimpeli | Ähtäri

Etelä-Savo

Enonkoski | Heinävesi | Hirvensalmi | Joroinen | Juva | Kangasniemi | Mikkeli | Mäntyharju | Pertunmaa | Pieksämäki | Puumala | Rantasalmi | Savonlinna | Sulkava

Pohjois-Pohjanmaa

Alavieska | Haapajärvi | Haapavesi | Hailuoto | Ii | Kalajoki | Kempele | Kärsämäki | Liminka | Lumijoki | Merijärvi | Muhos | Nivala | Oulainen | Oulu | Pyhäjoki | Pyhäjärvi | Pyhäntä | Raahe | Reisjärvi | Sievi | Siikajoki | Siikalatva | Tyrnävä | Utajärvi | Ylivieska

Pohjois-Savo

Iisalmi | Kaavi | Keitele | Kuopio | Lapinlahti | Leppävirta | Pielavesi | Rautalampi | Siilinjärvi | Sonkajärvi | Suonenjoki | Tervo | Tuusniemi | Varkaus | Vesanto | Vieremä

Varsinais-Suomi

Aura | Kaarina | Kemiönsaari | Koski Tl | Kustavi | Laitila | Lieto | Loimaa | Marttila | Masku | Mynämäki | Naantali | Nousiainen | Oripää | Paimio | Parainen | Pyhäranta

Satakunta

Eura | Eurajoki | Harjavalta | Honkajoki | Huittinen | Jämijärvi | Kankaanpää | Karvia | Kokemäki | Merikarvia | Nakkila | Pomarkku | Pori | Rauma | Siikainen | Säkylä | Ulvila

 

 

 

Soita