Pintaykköset maalaa talosi

Parhaallakin katolla on elinkaarensa. Ruoste iskee ennemmin tai myöhemmin peltikattoon ja tiilikaton pintaan kertyy ajan kanssa sammalta ja jäkälää. Tehokkaan puhdistuksen ja maalauksen jälkeen vanhasta katosta tulee taas näyttävä ja kestävä. Sama koskee tietysti talon tai mökin ulkoverhouksia. Uusi maalipinta suojaa pintaa paremin kuin ajan hampaissa kulunut vanha pinta.

Teemme talon maalaukset vuosien kokemuksella. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella: Joensuu, Liperi, Kontiolahti, Juuka, Ilomantsi, Outokumpu, Kitee, Polvijärvi ja muissa ympäröivissä kunnissa.

Talon julkisivun maalaus

Maalamme myös talosi julkisivut ja puuverhoukset. Maalipinnalla on tärkeä tehtävä talon puuverhouksen suojaamisessa. Maalipinnat kuitenkin kuluvat ja haalistuvat vuosien saatossa auringonvalon ja säämuutoksien myötä. Jos maalipinta pääsee pahasti heikentymään voi myös sen alla oleva puumateriaali heikentyä. Uusi maalipinta kannattaa siis tehdä ennaltaehkäisevästi ennen kuin pinta on päässyt kovin huonoon kuntoon.

Talon maalaus alkaa oikeanlaisilla pohjatöillä

Aiemmin maalatuille pinnoille kannattaa tehdä tarvittaessa homepesu tai ainakin vähintään irtonaisen lian ja roskien harjaus. Jos maali on jo hilseillyt, kannattaa vanha maalipinta poistaa kaapimalla ja tehdä myös uusi pohjamaalaus.

Talon pintamaalaus

Maalauksessa on tärkeää käyttää oikeanlaista maalia. Sen jälkeen kyse on vain huolellisesta maalaustyöstä. Maalia tulee käyttää riittävästi ja maalausjärjestyksellä on myös iso merkitys laadukkaan ja yhtenäisen maalipinnan saamiseksi.

Talon maalauksen työvaiheet

  • Veloitukseton kuntoarvointi, jossa laadimme työurakan sisällön sekä tarjouksen toteutettavasta työstä (realistinen ja pitävä aikataulu: maalaustyöt kestävät kohteesta riippuen noin 2-5 työpäivää)
  • Teemme urakkasopimuksen, josta selviää maalausurakan sisältö, hinta sekä maalaustyön aikataulu. Pintaykkösten työmaa on kuuluisa siisteydestään. Työmaat siistitään jokaisena työpäivänä. Huolehdimme myös loppusiivouksesta ja viemme jätteet kierrätykseen. Annamme omakotitalojen maalaustöille kahden vuoden takuun, joka kattaa työ- ja asennusvirheet.
  • Soitamme asiakkaalle aina viikkoa ennen työn aloitusta ja vahvistamme aikataulun. Silloin päätetään tarkka aika maalaustyön aloitukselle.
  • Lopuksi tarkastamme yhdessä työn jäljen sekä annamme kirjallisen työselostuksen, jossa kerrotaan tehdyt työvaiheet ja käytety materiaalit.

Veloitukseton kuntoarvio kohteestasi

Selvitä talosi katon kunto täysin maksutta ja sitoumuksetta. Ammatttilaisemme arvioi talosi katon kunnon
ja remonttitarpeen. Saat samalla käynnillä pitävän tarjouksen katon pinnoituksesta.

Saat käynnillä:
✔ Ammattilaisen arvion talosi remonttitarpeesta
✔ Tarkan hinnan toteutettavalle remontille
✔ Käynti ei velvoita sinua mihinkään.

Pintaykköset Seppo
Seppo Ratilainen

+358(0) 45 116 7755
seppo.ratilainen@pintaykkoset.fi

Pintaykköset Niko
Niko Pulkkinen

+358(0) 50 343 6655
niko.pulkkinen@pintaykkoset.fi