Yritys

Pintaykköset oy tekee talojen ulkomaalauksia ja tiilikaton pinnoituksia. Pohjois-karjalan kuntien alueella myös kattoremontteja.

Pintaykkösten tarina

 

Toimintamme alkoi Joensuussa vuonna 2013 nimellä SIR Katto ja Saneeraus Ky.  Toiminnan kasvaessa tasaisesti yhtiömuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi vuonna 2018. Samalla toimialamme laajeni kattoremonteista myös kattojen ja julkisivujen maalauksiin, joten vaihdoimme yrityksen nimeksi maalaukseen paremmin liitettävän Pintaykköset.

Päätoimipaikkamme on edelleen Joensuussa ja sivutoimipaikkamme Kuopiossa joista käsin toimimme Katto- ja julkisivumaalausten osalta ympäri Suomen ja kattoremonttien osalta jatkamme edelleen Pohjois-Karjalassa

Toimialaamme ovat Pohjois-Karjalassa myös rakennus pellitykset ja muut remontit jossa toimimme Joensuusta käsin ja toimialuettamme on Valtimo, Nurmes, Lieksa, Juuka, Outkokumpu, Polvijärvi,Eno, Kontiolahti, Ilomantsi, Liperi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Kitee ja Joensuu.

Arvomme

pintaykköset reilu ja rehti

Pintaykköset reilu ja rehti!

Reilu ja rehti tarkoittaa meille avointa keskustelua asiakkaan tarpeista sekä reilua,rehtiä ja avointa hinnoittelua. Jokainen asiakkaamme pitää olla työhömme 100% tyytyväisiä.

Pintaykköset työstä nauttiminen ja hyvinvointi

Pintaykköset työstä nauttiminen ja hyvinvointi!

Työstä nauttiminen ja hyvinvointi työyhteisön sisällä näkyy asiakkaallemme työn myymisestä, suunnitteluun ja toteuttamiseen asti. Hyvällä mielellä työskentely saa asiakkaammekin nauttimaan työn toteutuksesta. Onpa mukava saada kuvia työyhteisöömme asiakkaidemme tarjoamista kakkukahvi hetkistä yhdessä työntekijöidemme kanssa.

Pintaykköset rehellinen ja toisia kunnioittava käytös

Pintaykköset rehellinen ja toisia kunniottava käytös!

Rehellisyys on kaikkein tärkein arvomme. Olemme täysin rehellisiä työyhteisössä toisiamme kohtaan sekä asiakkaitamme kohtaan, mikä näkyy työkavereista ja asiakkaistamme välittämisenä. Kaikilla on joskus haasteita yksityiselämässä ja toisten ihmisten tuki on silloin erittäin tärkeää. Huomioimme myös asikkaidemme eri tarpeet ja mahdollisuudet. Meillä on aina aikaa jutella asiakkaidemme kanssa ja kannustamme työyhteisöämme olemaan avoimia ja rehellisiä.

Miksi yrityksen tiedot kannattaa tarkistaa?

Yrityksen tiedot kannattaa tarkastaa kun olet ostamassa talonmaalausta tai teetättämässä kattoremonttia. On fiksua tarkastaa yritysten taustat etukäteen, näin voit välttyä huonolta ostokselta. Esimerkiksi talonmaalaus ulkomaalaus urakoitsijan  tai kattoremontin tekijän valinnassa päätöksenteko voi olla hankalaa, sillä urakoitsijaan pitää saavuttaa luottamus. Luottamuksen muodostamisen yhtenä osa-alueena on nimensä mukaankin luotettava kumppani.

Korkeimman luottoluokituksen saaminen rakennusalalla on haastavaa, mutta ei mahdotonta. Tarkka taloudenpito, hyvät ja pitkät asiakassuhteet sekä vankka osaaminen kumminkin mahdollistavat arvostetun AAA-logon saamisen käyttöönsä. Etenkin nyt korona-aikana yritysten luotettavuus ja toimintavarmuus korostuvat. Kalustot vaativat huoltoa ja uudistusta, työntekijöiden palkat sekä muut yrityksen toimintaan liittyvät kulut tulee hoitaa ajallaan. Nämä tekijät yhdessä muodostavat toimintavarmuuden mitä olemme Pintaykköset Oy:ssa rakentaneet suunnitelmallisesti. Ja olemme siitä nöyrästi ylpeitä.

Pintaykköset AAA-luottoluokitus

AAA-Luottoluokitus

Bisnode on myöntänyt Pintaykköset Oy:lle korkeimman luottoluokituksen AAA vuodelle 2020.

Korkeimman AAA-luottoluokituksen saavuttamiseen vaikuttaa mm.
-Vakavaraisuus
-Kannattavuus
-Maksuvalmius
-Yrityksen tausta

Pintaykköset Avainlippu

Avainlippu

Avainlippu-tunnuksen on myöntänyt Pintaykköset oy:lle Suomalaisen Työn Liitto osoituksena suomessa tehdystä työstä, vastuullisuudesta ja suomalaisesta osaamisesta.
Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlipun saavalta yritykseltä edellytetään myös merkittävää kotimaista omistusosuutta, Suomessa toimivaa johtoa ja yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.

Pintaykköset Luotettava kumppani

Luotettava kumppani

Pintaykköset kuuluu Luotettava Kumppani-ohjelmaan.

Se tarkoittaa, että tuemme rehtiä toimintaa rakennusalalla ja toimimme harmaata taloutta vastaan. Tietomme ovat ajantasalla.

Soita