Talon maalaus Kontiolahdella
12.8.2021

’’Talon ulkomaalaus sujui erittäin hyvin ja voivat kyllä suositella pintaykkösten palveluita’’ kertovat Eero ja Leena Kaurola, joiden talon maalauksen kontiolahdella suoritti Pintaykköset Oy. 

 

Itä-suomessa, Joensuun vierellä sijaitsevalla luonnonkauniilla Kontiolahden paikkakunnalla asuva pariskunta, Eero ja Leena Kaurola rupesivat miettimään talon ulkomaalausta keväällä 2021, koska taloa ei oltu vielä huoltomaalattu valmistumisen jälkeen ja tarve ulkopintojen kohentamiselle oli selkeä.

Pariskunta päätyi pyytämään tarjousta Joensuussa toimivalta maalausliikkeeltä Pintaykkösiltä. Tarjous ulkomaalauksesta haluttiin kokonaisurakkana, jolloin hinta olisi tiedossa ennen maalausurakan aloittamista.

Talon ulkopintamaalaus Kontiolahti

 

Tuumasta tarjoukseen ja ulkopintamaalaukseen

 

Tarjouksen sisältö miellytti Kaurolan pariskuntaa, koska työ tehtiin tarkasti ja selkeästi jo tarjousvaiheessa. Tarjous talon maalauksesta sisälsi kohteen seinien pinta-alan mittaamisen, maalityypin selvittämisen, kotitalousvähennyslaskelman sekä kerrottiin yksityiskohtaisesti tulevasta maalausurakan toteutuksesta. 

Tietenkin kustannustehokkuus ja mihin hintaan talo saadaan maalattua kiinnosti myös, kertoo Eero. 

 

Hinta ja ajankohta

Talon maalaus hinnasta päästiin sopuun Pintaykkösten kanssa pienen neuvottelutuokion jälkeen. Hintaa saatiin tiputettua hieman kun kerroimme, että aloitusajankohtaa ei tarvitse laittaa sopimukseen päivälleen vaan kohde voidaan maalata esimerkiksi kun sopiva rako tulee muilta maalaustöiltä. Lisäksi oli sovittu, että soitto tulee henkilökohtaisesti ennen maalareiden saapumista kohteeseen. Heti ensimetereiltä luottamus siihen, että homma tulee hoidettua asiallisesti oli kyllä kova, toteaa Eero.

Ulkopintamaalauksen toimenpiteet

Talon ulkomaalaustyöt aloitettiin pesemällä harjan kanssa talon ulkopinnat kauttaaltaan, jolloin lika ja pöly lähtivät seinien pinnasta hyvin pois. Kaurolan pariskunta kertoo, että maalareiden kanssa jutusteltiin ja mukavia maalarit olivat. 

Ruokatuntien aikana Leena kertoi laittaneensa kahvit ja pullat pöytään valmiiksi takaterassille ahkerille maalareille, kuten karjalaiseen vieraanvaraisuuteen kuuluu. Toki maalareilla oli omatkin eväät, mutta oli mukava jutella maalareiden kanssa taukojen aikanakin. Näin Kauroloille tuli päivittäin selkeäksi kuinka maalaus etenee ja kahdenkeskinen vuorovaikutus maalareiden kanssa lisäsi luotettavuutta työn laatuun.

Kaurolan pariskunnalle jäi erittäin positiivinen kuva maalareista ja yrityksestä. Talon ulkomaalaus sujui äärimmäisen hyvin ja he voivat kyllä suositella Pintaykkösten palveluita tulevaisuudessakin. Ja olipa jo eräs naapurikin päätynyt tiedustelemaan tarjousta paritalon maalaukselle Pintaykkösiltä. 

ulkopintamaalaus kontiolahti

Talosta tuli kauniin sininen

Lisää talon maaluksesta voit lukea meidän sivuiltamme esimerkiksi täältä.

Ja hinta-arvion omalle kohteellesi voit laskea täältä.

 

Seppo Ratilainen

Pintaykköset Oy

Katso myös

Kattoremontti ohjeet, tee katto kerralla ja kunnolla!

Kattoremontti ohjeet, tee katto kerralla ja kunnolla!

Kattoremontti Kattoremontti hoituu helposti Pintaykkösten kanssa Pohjois-karjalassa ja koko Itä-Suomessa kaikkien kuntien alueella. Jos suunnittelet kattoremonttia, Lue Pintaykkösten kattoremontti OHJEET. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat kattomateriaalit,...

lue lisää
Tiilikaton pinnoitus ja tiilikaton maalaus ohjeet

Tiilikaton pinnoitus ja tiilikaton maalaus ohjeet

Tiilikaton pinnoitus ohjeet   Tiilikaton pinnoitus ohjeet, jotka nostavat kotisi arvoa ja ilmettä: Tiilikaton pinnoitus, Tiilikaton kunto, Tiilikaton suojaustyöt, Tiilikaton pesu, Tiilikaton puhdistus, Kasvuton torjunta-aine tiilikatolle,Tiilikaton maalaus Lue...

lue lisää
Talon maalausohjeet!

Talon maalausohjeet!

    Talon maalausohjeet, joilla onnistut talon ulkomaalauksessa! Listasimme alle talon ulkomaalaus työhön liittyviä tärkeimpiä ohjeita: Valmistelut -Ennen maalaustyön aloittamista kannattaa huomioida työmaa aikaisten telineiden riittävyys ja tarve sekä...

lue lisää
Soita