Pintaykköset - joensuu

Pintaykköset OY on julkisivun maalauksiin, tiilikaton pinnoituksiin ja kattoremontteihin erikoistunut yritys.

Toimintamme alkoi kattoremonteilla vuonna 2013 nimellä SIR Katto ja Saneeraus Ky. Toiminnan kasvaessa tasaisesti yhtiömuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi vuonna 2018. Samalla toimialamme laajeni kattoremonteista myös kattojen ja julkisivujen maalauksiin, joten vaihdoimme yrityksen nimeksi maalaukseen  paremmin liitettävän Pintaykköset.

Toimialaamme ovat myös ulkopuolen remontit. Toimimme Pohjois-Karjalan seudulla Joensuusta käsin ja toimialuettamme on Valtimo, Nurmes, Lieksa, Juuka, Outkokumpu, Polvijäri, Kontiolahti, Ilomantsi, Liperi, Rääkkylä, Tohmajärvi, Kitee ja Joensuu.

Keitä me olemme

Aapo Lyytikäinen – Myynti ja asiakaspalvelu

Puh. 045 138 3537
Sähköposti: aapo.lyytikainen@pintaykkoset.fi
  WhatsApp -viesti

Aapo vastaa Pintaykkösillä myynnistä ja asiakaspalvelusta ja auttaa työmailla silloin, kun apua tarvitaan ja aikaa on. Videolla Aapo esittelee itsensä.

 

Mie oon yleensä Pintaykkösillä se, joka asiakkaan kanssa yhessä käypi urakan läpi ja suunnitellaan paras mahdollinen ratkaisu asiakkaalle. Samalla reissulla mie lasken sitten järkevän, tarkan ja pysyvän hinnan ja annan asiakkaalle mietittäväksi.”

 

 

 

Niko Pulkkinen – Työnjohto

Puh. 050 343 6655
Sähköposti: niko.pulkkinen (at) pintaykkoset.fi
  WhatsApp -viesti

Nikon vastuulla on työnjohto. Erityisesti kattoremontit ovat Nikon alaa. Pitkä työkokemus rakennusalalta ennen Pintaykkösten perustamista.

 

 

 

Seppo Ratilainen – Hallinto

Puh. 045 116 7755
Sähköposti: seppo.ratilainen (at) pintaykkoset.fi
  WhatsApp -viesti

Seppo katsoo, että hommat rullaavat sovitulla tavalla. Hoitaa firman hallinnolliset asiat ja tekee asiakaskäyntejä. Seppoa näkee myös usein työmaalla työn touhussa.