Talon maalaus joensuu

Talon maalaus Joensuussa ja Pohjois-Karjalan alueella

Talon ulkopinta kannattaa maalata noin kymmenen vuoden välein tai kun näet siinä selkeitä ongelmia. Jos olet myymässä taloasi, siisti ulkoverhous on tärkeä myyntivaltti. Talon ulkoverhouksen kunto vaikuttaa merkittävästi talon yleisilmeeseen. Vaikka talosi olisi sisältä upea, sen arvokkuus kärsii, jos julkisivua ei ole huollettu. 

Talon puuverhousta suojaava maalipinta tekee paljon muutakin kuin miellyttää silmää. Se suojaa taloa sään rasituksilta ja pitää talon ulkoverhouksen hyvässä kunnossa.

Jos talon huoltomaalausväli venähtää, maali alkaa halkeilla ja hilseillä, värit haalistuvat ja puuosat altistuvat kosteudelle. Puuhun alkaa tarttua tuulen tuomia epäpuhtauksia, ja pintaan voi ilmestyä homepilkkuja.

Uudet maalipinnat antavat talolle ryhtiä ja viimeistelevät talon ulkoasun.

Katso myös peltikaton maalaus ja tiilikaton pinnoitus.

Laske talon maalaukselle hinta-arvio

Milloin ulkoverhouksen maalipinta tulisi uusia?

Näistä merkeistä tunnistat, että talon maalaus alkaa olla ajankohtainen

  • Pinnat näyttävät epäsiistiltä
  • Maalin pinnassa alkaa olla homepilkkua
  • Maali hilseilee ja halkeilee
  • Maalipinta on kulunut ohueksi
  • Värit ovat haalistuneet
  • Puuosissa on lahovaurioita

Kestävä ja kaunis maalipinta syntyy ammattitaidolla

Maalaustyö kannattaa jättää asiantuntijalle, sillä erityisesti vanhojen omakotitalojen maalauksessa voi tulla eteen yllätyksiä. Pintaykköset palauttaa talosi alkuperäisen ilmeen ja arvokkuuden vuosien tuomalla varmuudella. 

Maalaamme ulkoverhouksen pääasiassa pensselillä, jolla saamme hierottua maalin tehokkaasti talon pintaan, sen kaikkiin syihin ja onkaloihin. Vaikka maalaamme käsin, kokeneina ammattilaisina teemme sen ripeästi.

Moitteeton työn jälki on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme aina, että lopputulos on tasainen ja viimeistelty.

Valitsemme talollesi parhaiten sopivan maalin

Omakotitalojen maalauksessa on useita sudenkuoppia. Pohjatyöt saatetaan tehdä huonosti, ja vanhan maalin päälle voidaan valita vääränlainen maali. Jos uusi maali ei sovi yhteen vanhan kanssa, maalipinnan kestävyys jää heikoksi ja se saattaa halkeilla.

Oletko epävarma vanhasta maalista ja ulkoverhouksen kunnosta? Ei haittaa. Tutkimme talosi lähtökohdat ja vanhan maalityypin. Tämän pohjalta suosittelemme parhaiten soveltuvaa ratkaisua. Jos vanha maali jää jostain syystä arvoitukseksi, analysoimme sen tarvittaessa laboratoriossa. Näin varmistumme, että maalivalinta osuu kerralla nappiin.